Revita FE Forest Berries Pogledaj veće

Revita FE Forest Berries

1006

Novi proizvod

Revita Fe Forest Berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani.

Detaljnije

960,00 RSD

Specifikacija

Energetska vrednost 100g granula - 1629kJ (383kCal) ili 2 kašikice (12g) - 97,74 kJ (23 kCal)
Matični mleč (u liofilizovanom obliku) 100g granula - 52,5 mg ili 2 kašikice (12g) - 3,15 mg
Vitamin C 100g granula - 400 mg ili 2 kašikice (12g) - 24 mg
Belančevine 100g granula - 240 mg ili 2 kašikice (12g) - 14,4 mg
Ugljeni hidrati 100g granula - 92,5 g ili 2 kašikice (12g) - 5,5 g
Masti 100g granula - 160 mg ili 2 kašikice (12g) - 9,6 mg
Helatno gvožđe 100g granula - 84 mg ili 2 kašikice (12g) - 5 mg
Ostalo Pored matičnog mleča sadrži,limunsku kiselinu, gvožđe helatno, šećer, vitamin C, prirodnu aromu šumskog voća, prirodne boje betain i antocijan. Bez konzervansa.
Pakovanje 250 g
MLM vrednost 12,5 apoena ili 0,5 boda

Više informacija

Aromatizovana je prirodnom aromom šumskog voća, zaslađena konzumnim šećerom, obogaćena dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom. Redovnim konzumiranjem Revita Fe Forest Berries nadoknađuje se dnevni gubitak gvožđa. Kao dodatak ishrani posebno se preporučuje osobama sa povećanim potrebama za gvožđem: deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe Forest berries dobro se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa. Gvožđe je u Revita Fe Forest Berries helirano – proteinima zaštićeno od oksidacije – pa se konzumira kao prijatan napitak, bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

Kritike

Napišite kritiku

Revita FE Forest Berries

Revita FE Forest Berries

Revita Fe Forest Berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: