Podaci o distributeru

O nama

Preduzeće ALTAMED d.o.o. Beograd osnovano je 1990. godine. Delatnost preduzeća je proizvodnja, promet, inženjering i transfer novih tehnologija u oblasti zaštite ljudskog zdravlja i očuvanja životne sredine, uz puno poštovanje ekoloških i drugih zahteva kvaliteta.

Poslovna orijentacija ALTAMEDA na transfer sofisticiranih, novih i veoma atraktivnih tehnologija, proizilazi iz dugoročne bliske saradnje sa nizom uglednih naučnih i obrazovnih ustanova u zemlji i inostranstvu. Projekat REVITA jedan je od najznačajnijih rezultata ove saradnje.

Razvojni ciljevi ALTAMEDA su dostizanje najviših svetskih standarda i poslovanje na globalnom tržištu. Efikasnost ovakve strategije potvrđuju dosadašnji rezultati. Stalno raste broj korisnika REVITE i širi se mreža saradnika, otvaraju se novi centri distribucije u zemlji i inostranstvu.

Svoje proizvode Altamed plasira na tržištu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Australije, Mađarske i Švajcarske.

Poslovna filozofija

ALTAMED je u svom okruženju prepoznatljiv, osim po svojim projektima i proizvodima, i po svom društveno odgovornom poslovanju i organizacijskim vrednostima.

MISIJA

Koristeći plodove prirode, ALTAMED kroz svoje proizvode pomaže ljudima da žive zdravije i bogatije.

VIZIJA

Želimo da što više utičemo na širenje uverenja da je priroda prijatelj, učitelj i partner i da ljudi sopstvenim činjenjem mogu poboljšati kvalitet svog života u zdravstvenom, duhovnom i materijalnom smislu.

OSNOVNE VREDNOSTI

Naše osnovne vrednosti su zdravlje, znanje, kvalitet, kontinuitet, pouzdanost, tačnost, stabilnost, kreativnost, optimizam, porodica, moralnost, tradicija, proaktivnost, legalizam.

TRAJNI CILJEVI

Obezbeđenje tehničkih i kadrovskih preduslova za realizaciju misije, obezbeđenje standardnog kvaliteta svih proizvoda, obezbeđenje stabilnih uslova za poslovanje, kontinuitet plasmana na postojećim tržištima, sistematska ekspanzija na nova tržišta, stvaranje profita.

Osnovni principi rada ALTAMEDA su profesionalizam, lojalnost, dobri međuljudski odnosi, poslovni bonton, korektan odnos prema konkurenciji i poštovanje ekoloških standarda.

SERTIFIKATI

U proizvodnji i razvoju svojih proizvoda kompanija Altamed je nosilac sertifikata sistema menadžmenta kvalitetom po međunarodnom standardu ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005 . Od 2008. godine ima i HALAL sertifikat. Revita proizvodi od početka nose znak ZDRAVA HRANA ZELENA JABUKA

Matični podaci

Naziv: ALTAMED doo

Adresa: Meštrovićeva 24, Beograd

Centrala: Koste Glavinića 2, Beograd

Matični broj: 07494181

Poreski broj PIB: 102008975

Šifra delatnosti: 1086

Tekući račun: 275-10225209850-80

Kontakt telefon: 011 / 2681 165

E-mail adresa: office@revitaplus.com

Web adresa: www.revitaplus.com